Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
17.07 13:42 - Ащар Шеран - Да намерим изход от задънената улица
Автор: legna Категория: Лични дневници   
Прочетен: 179 Коментари: 0 Гласове:
5 Ащар Шеран - Да намерим изход от задънената улица

image

14 юли 2017

Здравейте, скъпи наши земни хора! 
Имам поръчението да ви предам послание от Галактическата Федерация на Светлината.
Не сме се свързвали отдавна, понеже сега, когато настъпва решаващия момент от земния преход в новата реалност, всеки от нас има изключително много работа.
Ние следим всички физически и енергийни земни параметри, за да сме в готовност да реагираме мигновено на увеличаващите се с всеки изминал ден природни катаклизми.
Разбира се, не е по силите ни да спрем тези процеси, които, както разбирате, си имат причините и се развиват съгласно Божествения план.
Но, както вече многократно сме повтаряли, по силите ни е да спасим, колкото се може повече хора, които са в района на стихийни бедствия и да ги прехвърлим на безопасно място.
Радваме се, че все повече учени, изучаващи състоянието на планетата, бият тревога за земните събития и се опитват да привлекат вниманието на държавните ръководители за решаване на насъщните проблеми с безопасността на хората.
Засега малцина от лидерите са чули призивите им. Повечето продължават да пазят мълчание, поради нежеланието да предизвикват паника и страх.
Ние ги разбираме напълно и наистина, от енергийна гледна точка, подобна информация само ще усили природното буйство.
Малцина са хората по Земята, способни да разберат и приемат факта, че Земята е достигнала до критична точка и повече не може да съществува в предишния си вид.
Основната маса от земното население мисли и живее по инерция и не иска да променя нищо в живота си.
Това прилича на масово самоубийство, а ние сме в очакване, най-накрая, на Земята да се появи достоен лидер, който да разкрие истината на хората и да поведе тази многомилиардна тълпа насочила се към пропастта в обратно направление.
И сте съвсем на ръба на пропастта. Съвсем малко време ви остава. 
Затова ви молим, запознавайте колкото се може повече хора с грозящата ги опасност!
Намирайте материали, статии, послания, които са в състояние да възприемат вашите роднини и близки, приятели и колеги, всички, които ви попаднат по пътя.
Но го правете предпазливо и фино, съобразявайки се с начините на мислене и нивото на духовно развитие при всеки един човек, с когото разговаряте на тази тема. 
Някои ще възприемат научните съобщения и статистиката на сеизмолозите, някои ще повярват на висшите сили, някои ще се вслушат в собствените си усещания.
Трябва да станете мъдри и внимателни учители, грижливи и обичащи приятели - ангели-хранители за всичките си близки, които не съобразяват, какви ги вършат.
Осветете им пътя, помогнете им да видят посоката, който ги извежда от задънената улица, споделете знанията си, вярата си, надеждата и любовта си!
И колкото повече са хората имащи представа за предстоящите събития, толкова по-трудно ще е на управляващите да си премълчават!
А по този начин могат да бъдат спасени милиони човешки души, успели да се спрат в последния момент на края на пропастта и да се обърнат към светлината!
Искрено обичащия ви Ащар Шеран, говори с вас от името на Галактическата Федерация на Светлината.
Приела Марта, 14 юли 2017 г.
Превод: Йосиф Йоргов
Гласувай:
5
0Няма коментари
Търсене

Календар
«  Декември, 2017  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031