Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
06.09 08:07 - Молитви за любов
Автор: legna Категория: Лични дневници   
Прочетен: 232 Коментари: 0 Гласове:
4

Последна промяна: 31.10 20:28


Молитви за любов

Молитва за любов
Мили Господи, благослови ме и ми покажи истинската любов, от която така силно се нуждая! Уморих се, Боже, от самота! Уморих се от болката в душата! Уморих се от несполуки в интимния ми живот, от мъчителни отношения и душевни терзания. Благослови ме, Боже, с истинска, щастлива, взаимна любов!

image
   

Молитва за вечна любов
О, Всеблаги Господи! Моето велико щастие е да те обичам от дън душа и сърце. Нека се изпълнява днес и завинаги Твоята свята воля. Ти направлявай душата и сърцето ми, Господи. Искам единствено на Тебе да угодя, като Създател и Бог мой! Запази ме от гордост и самолюбие, дай ми разум, скромност и целомъдрие. Нека Твоите добродетели ме красят! Самотата е противна на волята ти, Господи, и поражда пороци. Дай ми дълготрайна любов и ме благослови!


  image


Молитва за любов при несподелена любов

Господи, скъпи Боже мой! Умолявам те, подкрепи ме в копнежа ми да бъда с любимия човек, отвори сърцето и душата му към мен! Отвори очите му за мен, помогни ми да вляза в неговия свят! Само ти си ми надеждата, Господи! Обръщам се към теб, подкрепи ме да се събера с моя любим! Моля той да ме обикне от дълбините на душата си! Вярвам в твоята помощ! Да се свети името ти, Господи, сега и завинаги! Амин.

image

Молитва за любов към Света Богородица

О, Пресвета Богородице, Майко! Ти, която стоиш край престола на Бога, притежаваш Свише дадената благодат да твориш чудеса! Погледни с милост на нас, грешните, които прекарваме дните си в скърби, грешки, болки и греховни изкушения. Утеши ни от отчаянието, избави ни от беди и помоли се за нас пред Господа наш да прости всичките ни съгрешения, беззакония и грехопадения. Моли се за нас да получим благодат и велика милост от Отца, Сина и Светия дух! Амин!

image


Молитва за брак
Възпламени, Боже, сърцата наши с дъха на Твоята любов. Нека се водим по Твоята воля! Нека се обичаме по Твоя пример! Нека те виждаме в лицата на всички хора, твоите деца! Искрено и от все сърце. Амин!

image


Молитва за съпруг

Господи, Отче наш! Ти повеляваш хората да живеят в честно съпружество! Затова въведи и мен, Отче Святий, в свят съюз – не за угода моя, а за угода Твоя, за да изпълня предназначението, което Ти си ми отредил! Сам си казал: не е добре човекът да е сам, и си създал жената като негов спътник, благославяйки ни да се множим и да населяваме Земята. Чуй смирената ми молитва, дай ми съпруг – честен и благочестив, за да славим заедно в съгласие името Твое! Амин!

image
 

Молитва за привличане на любовта на мъж
Пред Тебе, Господи, стоя и пред Тебе само мога да открия своето сърце. Ти знаеш всичко, знаеш за какво те моля. Не оставяй сърцето ми без земна любов. Моля те и те умолявам: дай ми единствения, който може да озари живота ми със светлина. Нека открием сърцата си един за друг, да слеем съдбите си в една обща съдба. Амин!

image
 

Молитва за любов в семейството
Пред теб се прекланям, Господи, и те моля за помощ! Знам, че чуваш всяка моя дума! Знаеш моите копнежи, които тая в сърцето си. Покажи ми пътя, Господи, направлявай ме в правилна посока, така че да възобновя любовта в живота си, Боже. Заблудих се, Господи, и не мога да открия път към този, от когото се нуждая. Помогни ми, бъди моята надежда да възвърна любовта на моята истинска половинка. Моля за любов, топлина в сърцето и за радост в съдбата. Бъди милостив, Господи, и ме съпровождай в моя път. Амин!

image


Молитва за любов при нещастна любов
Призовавам всички Небесни сили! Моля да изтрият болката в сърцето ми, да изчистят ума ми от мъчителните спомени. Моля и моля отново: О, Господи! Изчисти сърцето ми от лошото, мислите ми от злоба и мъст. Покажи ми отново светлината и дъгата в края на пътя. Не искам да страдам от любов! О, Господи! О, Дева Марийо и вси Светии, излекувайте сърцето ми и не му давайте да се отвърне от любовта. Амин!

image


Молитва за любов при самота
Моля те, Господи, да отговориш на молитвите ми. Помогни ми! Нека се разделя със самотата и да намеря сродна душа. Помогни ми да не пропусна щастието в този живот. Отказвам се от самотата, Господи. Доведи ми приятел и любим, за да продължим заедно живота, който си ни отредил. Съедини съдбата ми с моя бъдещ любим. Покажи ми истинската любов, амин!

imageМолитва за любов
Моля Господ да сложи край на моята самота. Нека тя остане в миналото. Щастието е пред мен. Самотата остава за гърба ми, обръщам лице към любовта. Доведи в живота ми, Господи, Единственият, който ми е необходим, за да позная истинската свята любов. Амин.

image

Млитва за любов и разбирателство


image

Киприяновата молитва е подходяща за семейно щастие, за разбирателство в семейството, против магии и уроки свързани с любовта, за предпазване от негативни външни намеси и т.н.


Владико Господи, Иисусе Христе, Боже наш, Който всичко държиш, 
Святи и благословени и Вечносъществуващ Цар на царете и Господи на господарите! 
Слава на Тебе седящия в светлината пред хиляди и милиони свети ангели и архангели.
Ти знаеш тайните на смирения Твой раб Киприян, 
защото преди не познавах Тебе, Господи Вседържителю, 
но Ти Сам Господи Иисусе Христе, повика мене недостойния 
и ме благослови и удостои да живея с любов и послушание пред Твоето милосърдие 
и да разпръсна силата на магията, 
защото и аз, Господи, задържах облаците и те не пускаха дъжд, 
връзвах земята и тя не даваше плод, 
лозите не се разлистваха, стадата не даваха мляко, 
правех мъжете да не се събират с жените си и те да не стават майки, 
братя да се не виждат и семейства да се разделят, 
правех зимата лято и лятото - зима.
Всичко лошо, което можех, правех, 
затова, Господи, Боже наш, приеми моята смирена молитва 
и направи така, че който страда от лош дух или бъде омагьосaн от магията, 
която пречи на Твоите люде и домa им 
веднага, където се прочете тази молитва с вяра пред Бога, 
да се освободи в името на Отца и Сина и Светия Дух. 
Амин.
Гласувай:
4
0Няма коментари
Търсене

Календар
«  Ноември, 2017  
ПВСЧПСН
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930