Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
01.12 12:57 - Защо сме избрали да се родим в тези времена?
Автор: legna Категория: Лични дневници   
Прочетен: 87 Коментари: 0 Гласове:
3 Защо сме избрали да се родим в тези времена?

image

Какво търсим, към какво се стремим, че дойдохме в тази епоха на преход.
Да, ПРЕХОД!
Ние сме навсякъде, на много места, в много и различни вибрационни полета, но сме и тук. Ето ни!
Забравихме ли защо сме тук?
Като изкусен магьосник света на материята ни е привлякла. Тук има много красиви неща. Планетата ни е първа красавица във всяко отношение! Дванайсет вселени са поставили отпечатъка си тук и са посели свои семена. Богатството и е необятно!
И ние сме стигнали до заключението, че освен нея, няма друго, няма други светове, няма живот извън нея. 
Дошли, родили се и забравили напълно другата част от нас!
Защо все пак дойдохме в тези времена? 
Нима няма по-привлекателни епохи, че се отбихме точно в тази!
Има, всичко има, но тази е неповторима и ние добре сме го знаели този момент и сме го избрали. 
Дойдохме в тази епоха за да съберем кураж и смелост да се измъкнем от капана на материята, която е красива но ревнива - не ни пуска да си отидем.
Случайно или не - сме свидетели на финалната права на трето измерение. И ние сме тук, сега!
Финал!
Финал и отвъд него - пето измерение.
Знаели сме го и то прекрасно преди да се появим тук в тела.
Знаели сме, че само въплътени във физически тела, може да съберем достатъчно енергия, за да се отлепим от материята. 
Знаела е душата ни, да! А сега се опитваме да си спомним, да повярваме, да осмислим тези времена и да не изпуснем финалната права, а заедно с майката Земя да преминем в новите енергии.
Да, да, подготвяме се и се стараем! Всеки според възможностите си, но се стараем, стремим се да се събудим и да приемем Любовта. Доловили сме вече, че тя, Любовта е нашият билет за след Финала на трето измерение. Тя е пропуска, който ще ни въведе в новия свят на тази планета. 
Ето затова сме тук - да стигнем до финала и да отскочим към света, от който някога сме дошли. Да се върнем отново у дома и да намерим тези, които отдавна ни очакват да ни прегърнат, да ни се зарадват и да ни поздравят за смелостта, която сме проявили когато сме ги напуснали и силата, с която сме се върнали за да им кажем, че някъде в нас винаги е стояла Истината, но от магията на материята временно сме забравили, само временно, за прекрасните родни светове. 
И ще им разкажем, че не ни е било лесно да се освободим от физическата любов и да приемем духовната Любов. Ще им разкажем за трепетите, за болката, за радостите, за смъртта, за илюзиите, за преходното, за краткостта на творението в света на материята, за краткото ни появяване като светулки, загасващи в старост и немощ, или просто случайно от катастрофи. Ще разказваме и ще предадем знанията от света на материята, които сме натрупали, за да направим услуга на тези, които не са имали смелостта да се гмурнат в нея. 
Ще се знае реална, истинска земна история за филмите, интернета, автомобилите, каменните къщи, държавите, народите, земната любов, войните, религиите, лъжите, парите, властта и насилието и останалото като болка, страдания, танци и музика, гейзерите и вулканите, и още и още - закодирана в енергиите на нашите нови тела.Гласувай:
3
0Няма коментари
Търсене

Календар
«  Декември, 2017  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031